about-me

Marcel van Rooij - Creator

Marcel van Rooij is de drijvende kracht achter Licht + Led producties, waarbij, hij indien nodig kan rekenen op ondersteuning van een heel team zeer ervaren freelancers van sitecrew en stagemanagers tot operators.

Naast zijn vaste baan is Marcel bezig met het ontwerpen en veelal ook het bedienen van lichtshows voor theater, concerten en evenementen. Ook bij vele producties van evenementen en concerten als adviseur betrokken en geeft graag zijn kennis door aan de organisatoren.

Naast de vele producties die hij voor zijn huidige en vorige werkgevers heeft uitgevoerd, heeft Marcel totaal al meer dan 20 jaar ervaring opgedaan in zowel het theater en in de TV wereld, tijdens concerten en producties in zowel in Nederland als ook in het buitenland.

Ook als (Local) Crew heeft Marcel de nodige ervaringen opgedaan bij concerten van o.a. Bon Jovi, Rolling Stones, U2, Tina Turner. Maar ook als stage crew bij tal van Nederlandse bands en artiesten tijdens festivals, bedrijfsfeesten, theatervoorstellingen en concerten.