Together we create

Streamyoureventonline.nl

thumb1

Ook in deze tijd zitten we niet stil. De gehele evenementen wereld is door de Covid-19 en de bijbehorende regelgeving stil komen te vallen.

Heel veel bands en artiesten zitten in deze tijd noodgedwongen thuis. Als bezoekers niet naarhet evenement mogen komen dan kom je toch gewoon online naar de mensen thuis.

Wij hebben hiervoor een goede en betaalbare profesionele oplossing, die we samen met elkaar in kunnen vullen.

 

Theater Kleinkunst - Ingepakt

thumb1

Theater Kleinkunst , een onderdeel van Gewoon Doen Zorg, is een theaterwerkplaats en maakt al meer dan 15 jaar artistiek verantwoorde producties voor een breed publiek, volop gebruik makend van de authentieke eigenschappen van onze acteurs.

Vorige week hebben ze de eerste doorloop gespeeld met kleding en techniek. Microfoons voor de verstaanbaarheid, mooie lampjes voor de juiste sfeer en levensgrote indrukwekkende projecties. Dit allemaal mogelijk gemaakt door de partners van Theater Kleinkunst: NEP The Netherlands, Chain, Faber Audiovisuals en Licht en Led.

Helaas is deze productie door het Covid-19 virus en de bijbehorende regelgeving uitgesteld tot een nader te bepalen datum.

 

thumb1

Onze website was al enkele jaren oud en niet meer geheel van deze tijd. Daarom hebben we deze een upgrade gegeven en dynamischer gemaakt.

Tegenlijk hebben we onze slogan toegevoegd - Together we create.

We kunnen alleen maar goede diensten aanbieden door een goede en prettige samenwerking met onze opdrachtgevers.

Trotse sponsor Funpop 2020

thumb2

Ook in 2020 zullen wij weer actief zijn op Funpop 2020. Voor ons persoonlijk het gezelligste festival van Nederland. Wij zijn al vele jaren verbonden als trotse sponsor aan dit mooie festival.

Helaas is Funpop 2020 door het Covid-19 virus en de bijbehorende regelgeving geanuleerd.

thumb3

Ook in 2020 zijn wij weer hardloop sponsor van de Venloop.

Wij verzorgen dit jaar samen met de organisatie de technische productie tijdens de opbouw en het evenement zelf.

Helaas is de Venloop 2020 door het Covid-19 virus en de bijbehorende regelgeving geanuleerd.