Saintsation 2013 • Diamond edition


Licht en Led producties verzorgd dit jaar de gehele technische productie voor SaintSation 2013 • Diamond Edition die gehouden wordt in de Frans Boermanszaal van Theater de Maaspoort in Venlo.

Dit Charity dance event wordt georganiseerd door Tafelronde 94 Venlo. Het goede doel waar Tafelronde 94 Venlo zich dit jaar aan verbonden heeft is de speelkamer op de kinderafdeling van Viecuri Medisch Centrum.

De kinderspeelkamer is inmiddels sterk verouderd en voldoet niet meer aan de moderne standaarden. Het budget voor de verbouwing voorziet niet in de inrichting en wat dat betreft is de kinderafdeling hier grotendeels afhankelijk van giften. Het bedrag wat gemoeid is met de inrichting van deze kinderspeelkamer bedraagt € 20.000,-

De Ronde Tafel 94 Venlo zet zich hier voor in om dit bedrag bij elkaar te krijgen en ervoor te zorgen dat het opnieuw inrichten van deze kinderspeelkamer gaat slagen!

Hieronder vindt u de Aftermovie van Saintsation 2013 "Diamond edition" om een impressie te krijgen van dit geweldige initiatief.


Opdrachtgever: RT 94 Venlo